понеделник, 2 май 2011 г.

Черната хроника


Кратка полицейска сводка на криминалните деяния в страната за изминалите дни.
ВНИМАНИЕ! Не се препоръчва на лица под 18 години!

24-годишен от Къс Пичан, без шофьорска книжка, игра на боулинг с колата на чичо си. В резултат всичките 10 кегли чакали автобус на спирката са в болница. Дошлите на мястото органи на реда, констатирали страйк. Извършителят, отървал се само с леки охлузвания, печели 10 точки и се класира за следващия кръг от националния шампионат по автомобилен боулинг.


21-годишен джебчия беше задържан в Пазарджик при рутинна проверка. Служители на реда спрели 21-годишния Р.Ч. от ромски произход за проверка на документи. Младежът представил на униформените 9 портфейла от които извадил 7 лични карти. Първоначално полицаите не заподозрели нищо, но когато преглеждали 6-тата лична карта, се усъмнили и решили да направят справка с компютър. Оказало се, че това е 43-годишната Х.С.- издирвана за дребни кражби и джебчийство. Лицето е задържано веднага. 


 Мъж възкръсна в ловешкото село Великденче. На 23-ти срещу 24-ти април т.г. около полунощ селяни чули звуци от копаене в гробищния парк на селото. Решавайки, че става дума за осквернители на гробове, те извикали органите на реда. Дошлият на място полицейски патрул успял само да види как един от гробовете се изровил и от него се показал мъж. При опит да бъде арестуван, мъжът се възнесъл в неизвестна посока. Полицията все още го издирва. Заподозреният е висок, слаб. На видима възраст около 33 години, с дълга коса и и брада. Облечен е в бял плащ. Умоляват се гражданите, които могат да дадат информация за мъжа, да се обадят на тел. 166 или в най-близкото поделение на МВР.


Заради изневяра 47-годишният В.Д. от сливенското село Дайпетково закла жена си с бръснарско ножче, след което за да унищожи уликите го е изял. Късно вечерта обаче бдителен съсед забелязал липсващото ножче и алармирал полицията. При огледа се установило, че освен ножчето, от същото шкафче липсват още 170 лв и бормашина. Извършителят на кражбата се издирва.

Няма коментари:

Публикуване на коментар