сряда, 18 май 2011 г.

Трима Българи с които можем да се гордеем!

Безработническо Дело представя на вашето внимание три светли личности, три благородни души, три български рожби, чието експозе, както би се изразил един от тях, е готово да  генерира българската лиричност в целия свят!


И така:

Първият повод за гордост е от далечната 1995-та година и е факт благодарение на Здравка Крумова, жената чиято хОрмония бе достатъчно силна за да събере 3000 души на летището в Щръклево и да посрещнат подобаващо Коничи- президентът на Маните от планетата Криси! Здравка е мир! Здравка е сила!



Продължавайки нататък в хронологичен ред и следвайки растящото си национално самочувствие, е време да се срещнем с титанът на мисълта, апотеозът на българския футболен интелект, еманацията на философския камък. Човекът чийто талант може да екстраполира постренесансовите генеалогии в единна и изтънчена житейска дестинация. Хедонистичният футболист играещ за Централния Спортен Клуб на Долче & Габана- Иво Димов...



Защо е толкова велик, можете да разберете от интервюто с учителят Димов- тук!




И накрая за да се пръснем от гордост с това какви деца е раждала ражда и до днес майка България, нека приветстваме българския Стиви Уондър, чийто милизми притежават емоционалната мощ на 10 мегатонна водородна бомба защото  Господ и Леонардо Да Винчи са българи, Деян Неделчев също...

12 коментара:

  1. Само съжалявам, че последното видео вече го няма е няма да разбера за българския Стиви Уондър. Докато гледах видеото в село Щръклево имах чувството, че гледам от старите български комедийни филми. Направо не можах да повярвам но очите и най-вече на ушите си. Добре, че още има народ да се връзва на такива щуротии. Автопортрета на очаквания гост също беше впечатлителен. Странно само защо без дрехи ще ни идва на посещение?!

    ОтговорИзтриване
  2. И тримата са едни... Нещо кратък ми струва списъка с хората, с които можем да се гордеем, а той расте ли расте...

    ОтговорИзтриване
  3. Много приятна статия.Клипът е доста интересен и заинтригуващ. Здравка Крумова, е една велика жена, чиято воля бе достатъчно силна за да събере цели 3000 души на летището в Щръклево, заслужава адмирации.Стиви Уондър е велик. Наистина майка България е раждала, ражда и сега големи таланти. трябва да сме много горди.

    ОтговорИзтриване
  4. Дам, това са българи за гордост.Страхотна статия, поздравления и благодаря за предоставените клипове.Харесва ми изречение "апотеозът на българския футболен интелект, еманацията на философския камък", добре е казано.Една великолепна жена Здравка Крумова, чиято хармония бе достатъчно силна за да събере 3000 души на летището в Щръклево и да посрещнат подобаващо Коничи- президентът на Маните от планетата Криси.Не всеки би се решил на подобно действие и би имал смелостта.Надявам, се че често ще публикувате подобни интересни статии за българи, които са направили толкова много.Има много българи, които заслужават да бъдат тук.

    ОтговорИзтриване
  5. Интересни личности, които не са направили никак малко неща.Хубава статия.

    ОтговорИзтриване
  6. То ако става въпрос за това има доста хора, с които можем да се гордеем. Но тези от които трябва да ни е срам май надделяват...

    ОтговорИзтриване
  7. Има много повече българи с които можем спокойно да се гордеем.Страхотна статия и клип благодаря.

    ОтговорИзтриване
  8. Клипът е много показателен и важен, би трябвало да сме все по горди и по горди , че имаме такива големи таланти. Съгласна съм за този първи повод за гордост , който е от далечната 1995-та година и е факт благодарение на Здравка Крумова, жената чиято духовна сила бе достатъчно силна за да събере 3000 души на летището в Щръклево и да посрещнат подобаващо Коничи- президентът на Маните от планетата Криси.Поздравления.Дано да има все по смели хора, които да не се страхуват и да изказват своите мнение.

    ОтговорИзтриване
  9. Радвам се че в тази класация е сложен и човекът чийто талант може да екстраполира постренесансовите генеалогии в единна и изтънчена житейска дестинация. Хедонистичният футболист играещ за Централния Спортен Клуб на Долче & Габана- Иво Димов. Велик е и определено заслужава да бъде тук. Както и доста други българи,които са сторили толкова много за своята страна, но уви са забравени и неоценени. Държавата ни май има други приоритети.Благодаря за любопитният клип и дано ако има и други да ги споделите с нас.

    ОтговорИзтриване
  10. Страхотно завършваш своята статия, ще си позволя да цитирам....." И накрая за да се пръснем от гордост с това какви деца е раждала ражда и до днес майка България, нека приветстваме българския Стиви Уондър, чийто милизми притежават емоционалната мощ на 10 мегатонна водородна бомба защото Господ и Леонардо Да Винчи са българи, Деян Неделчев също..." наистина нека се гордеем, че сме българи и това какви талантливи хора имаме и помагат.Тези и още много други които ги няма тук си заслужава да говорим за тях и за техните дела и след сто години.

    ОтговорИзтриване
  11. Страхотна статия, хубаво е че има хора,които пишат за великите хора на нашата страна,които са направили и помогнали на толкова много хора.Особено това ...."Първият повод за гордост е от далечната 1995-та година и е факт благодарение на Здравка Крумова, жената чиято хОрмония бе достатъчно силна за да събере 3000 души на летището в Щръклево и да посрещнат подобаващо Коничи- президентът на Маните от планетата Криси! Здравка е мир! Здравка е сила!...." но освен тези има още стотици други с добри сърца.

    ОтговорИзтриване
  12. Така е апотеозът на българския футболен интелект, еманацията на философския камък е от години изследван. Човекът чийто талант може да екстраполира постренесансовите генеалогии в единна и изтънчена житейска дестинация. Много благодаря за клипчето и за цялата статия от която научих много.Трябва да ценим всеки човек,особено този,който е направил нещо ценно за страната си.Надява, се често да виждам ваши публикации тук.

    ОтговорИзтриване