понеделник, 12 март 2012 г.

Отвори врати първият нарко-хотел


   Първият по рода си нарко-хотел отвори врати в село Бело Прахово близо до Петрич. Хотела се намира на 10км от клиника за лечение на наркомании, а в самото село има и действаща нарко-комуна. Това, както и традиционните забележителности на петричкия регион правят местността изключително подходяща за нарко-туризъм. 

Изглед от вътрежния двор...
Хотелът разполага с 10 двойни стаи с голям LSD телевизор и над 1200 прграми предавани чрез сателит директно от космоса. Всяка стая притежава просторен санитарен възел- специално пригоден за фирмени партита и семейни тържества. Санитарният възел, иначе казано- кенефа, има собствен мини-бар и ергономичен рафт подходящ за чертаене на магистралки. 





Гостите на хотела могат да релаксират в уютната сауна, където под звуците на Боб Марли върху напечени камъни се попарват листа от билката марихуана, чийто изпарения са с целебен ефект. За по-претенциозните има и масажистки опитните им ръце ще ви изненадат приятно и ще ви доведат до екстазѝ.


... и от зимната градина на ресторанта.
В хотела се намира ресторант "Абстиненция" със зимна градина изпълнена с 10 непофторими атмосфери райски газ. За храната в ресторанта се грижи специално подбран екип от опитни фармацефти и фармаколози, а всяко ястие е с уникална рецепта по лекарско предписание. Продуктите се доставят денонощо от дилъри от цял свят, което позволява да се опитат нетрадициони специалитети като "кюфтета бял прах", "баница с нелегални късмети", както и специалитетът на заведението уникалните "пилешки хашишчета"!


За да почивате тук можете да закупите туристически пакет с няколко грама all inclusive от най-близкия до вас дилър!

Няма коментари:

Публикуване на коментар