вторник, 10 май 2011 г.

ВВУ гр. Пчелодръм обявява прием на жени-военни

Кандидатките трябва да имат завършено средно образование в сферата на пиенето на кафе, вземането насериозно и да имат опит в използването на СКС (специални камуфлажни средства) от типовете "орифлейм", "ейвън" и/или други. С предимство са жените с представителен външен вид- шкемба, целулит, криви физиономии. Както и тези с голям пУтенциал. Кандидатстващите чийто бащи са офицери, се приемат без изпит...



Приемът е за следните специалности:




СПЕЦИАЛНОСТИ
СПЕЦИАЛИЗАЦИИ
БРОЙ МЕСТА

1
Оргазмизация и забавление на тактическите подразделения
от СухопУтните войски.
(тъй отсъди експертиза в сухопутка, танк не влиза!)
Мотопехотна и танкова бременност
6
Разузнаване и Съблазняване 
(на офицери)   
8
Предменструален Синдром в условията на война
5
Коафьорни войски
6
Противозачатъчна отбрана на войските
6

2
Оргазмизация и забавление на тактическите подразделения от Военновъздушните слабини
Летец-пилон
10
Клюкарско-информационни и маникюрни системи
6
Авиационни фалопиеви тръби и автоматични влагалищни системи
6
Зенитно-ракетни силиконови войски
7
Радиомърморещи войски
8

3
Оргазмизация и забавлене на тактическите подразделения за орално осигуряване
Тилови(анални) войски и горивосмазочни материали (лубриканти)
7

4
Оргазмизация и забавление на
гримиращите и напудрящи системи в тактическите подразделения на фризьорските салони
Военни вибратори и полови системи
14

Приетите преминават през първата година на обучение начална и базова военна и академична подготовка във Факултет “Кама Сутрешна проверка” в градовете Садово & Мазово. 

Завършилите тези специалности се изграждат като бъдещи кокони с чин равен на красотата им и опит в лапането на... съпружески заплати, както и тези на другите офицери. Придобиват значителни умения в прехвърлянето на задължения и отговорности на колеги, както и усъвърженстват способностите си в цуцането на кафенце с тънка цигарка. Те имат достатъчни знания в лапането на... тоя път не на заплати, което им позволява да се усъвършенстват в управлението на подчинените им, и други мъже. Завършилите са в състояние да манипулират и да плетат интриги в което и да е поделение по света, освен в арабските страни.  Познават основно и могат да боравят с различни образци на щикове, автомати и други стърчащи и щръкнали видове оръжие. Обучението по специалността осигурява специфични теоретични и практически знания и умения за психологически подход при управлението на социални групи, каквито са войсковите единици и тройки. 
Жената военнослужеща, е едноличен матриархален лидер и носи пълна отговорност за емоционалната и сексуалната задоволеност на личния състав от повереното й поделение. За неговото послушание и угодничество. За поддържане на половата хигиена и морално-психологическото състояние. За формирането на чувство на дълг и отговорност пред Родината и бременната жена. За състоянието на въоръжението, бойната техника и другите видове вибриращи устройства.

Няма коментари:

Публикуване на коментар