сряда, 11 април 2012 г.

Опасният гърмящ силикон, хит в близкия изток



Гърмящите френски импланти, които ужасиха света на пластичната хирургия, се превърнаха в сензация из ориенталските страни. Похвалиха се от фирмата производител. Говорителят на компанията Франсоа Гърдие уточни: "В началото се страхувахме, че фирмата ни ще фалира
Семейство Севзриваеви позират с един от имплантите,
минути преди да пластичната им операция.

заради злощастния силикон, който освен всичко беше в огромни колчества. После се сетихме да го предложим на страните от близкия изток. В началото имахме умерен успех сред жените в Афганистан, Ирак и Саудитска Арабия. Но след няколко успешни атентата, вече имаме пазар в над 10 страни и дори се налага да произвеждаме нови партиди, тъй като вече дори мъжете ползват продукта ни." Една от потребителките- чеченката Самат  Севзриваева възкликва: Новите ми гърди са страхотни! Нито един детектор пред входовете на летища и обществени сгради не може да ги засече, а ефекта сред околните е експлозивен! Това е най-добрия пластичен експлозив  правен до сега за атентатори-камикадзе. Дори мъжът ми си сложи преди да замине на екскурзия в САЩ... Благодаря ви д-р Енчев!


1 коментар:

  1. Гърмящите френски импланти, които ужасиха света на пластичната хирургия, се превърнаха в сензация из ориенталските страни, но и не само в тях.

    ОтговорИзтриване