петък, 25 февруари 2011 г.

Съветите на Косми: 5 начина да блеснем сред околните



Някои момичета се отличават от останалите привличайки погледите на всички към себе си,без най- малки усилия. Искаш да си като тях? 
Ето как: 



1. Наблегни на естествената красота. Никога не излизай без грим. Всички знаят, че си родена в козметичен салон, за това не ги заблуждавай, че под грима си имаш кожа. Носи го дори когато спиш. Представи си, че си почистила грима преди да легнеш- какъв само шок ще изпита приятелят ти, когато се събуди и те види в този противоречащ на природните закони вид!  Слагай много фон дьо тен. Ако не си сигурна колко точно, мярката е- нанеси достатъчен слой за да успееш, да си напишеш името на челото с пръст.

2.  Демонстрирай изтънчено поведение. Покажи на всички, че си истинска дама. Когато си на купон- пий много! Това е важно защото, си еманципирана жена и харесваш мъжете да са в краката ти понеже не носят на пиене колкото теб. А също така по пътя за вкъщи, алкохола ще ти помогне да разбереш кои са истинските ти приятели на които можеш да се опреш! Ако пък искаш да плениш сърцата на момчетата, най-добрият начин за това е като им покажеш, че си лесбийка. Целувай се с приятелките си винаги и навсякъде когато някое момче гледа. Целувайте се дори когато няма кой да ви види- все пак сте лесбийки нали!!?



3. Духовна храна. Нека не остава съмнение, че си интелигентна и образована. Купувай специализирана литература- "cosmopolitan", "grazia". В разговор винаги прави добро впечатление ако споменеш, че в момента четеш новата книга на Паулу Коелию (според индийски учени книгите му увеличават IQ-то със 7 пункта). Бъди информирана. Ако си пропуснала да гледаш наградите на Планета, можеш да наваксаш чрез издания от периодичния печат като "Блясък". Жълтия цвят винаги е на мода за това не слушай хора които ти казват, че "уикенд" не струва. Те просто не са актуални. Все пак истории като "братът на Веселин Маринов убил куче" винаги интригуват със своят нравствен заряд.

4. Убий ги със стил. Облеклото несъмнено е едно от най-важните оръжия. Открий звяра в себе си. Дрехите с леопардови щампи са сигурен признак за успех още от  епохата на късния палеолит. Една такава блузка със сигурност ще подчертае твоята уникалност, а ако я комбинираш с клин на тигрови райета и розов чорапогащник на зеброви мотиви ще накараш кръвта на всеки който те погледне да кипи! Аранжировката можеш да довършиш с каквато и да е връхна дреха стига по нея да има достатъчно пухообразни елементи. Целта им  е да намекнат, че под тази гореща визия на звяр от джунглата се крие едно крехко и нежно създание. На излизане не забравяй да провериш бушоните. Ако не са изгърмели погрижи се- косата ти се нуждае от обем. От много обем!

5. Точка на кипене.Ако си спазила всички условия до този момент, значи си подходяща да се превърнеш в истинска секс-бомба. Трябва само още едно нещо с което да подчертаеш високата си класа- екзотично арабско коланче окичено с експлозиви и снабдено с часовников механизъм настроен за 24:00 (като в приказката за пепеляшка). Важно е най-късно в дванадесет без десет да си в някой елитен клуб- за предпочитане Orient 33. Така когато настъпи заветният час, ще блеснеш толкова ярко,че със сигурност ще взривиш тълпата. Ударната вълна пък ще бъде толкова силна, че за теб ще се чуе чак в Драгоман. Успех!

Няма коментари:

Публикуване на коментар